Pasiune Forever
vanzari@pasiuneforever.ro (+40) 0744.993.778
O AVENTURA IN TIMP...
O AVENTURA IN TIMP...
O AVENTURA IN TIMP...
O AVENTURA IN TIMP...
 
email oferta
printeaza oferta

O AVENTURA IN TIMP...

Pret: de la 180 Euro/persoana

O  AVENTURA  IN  TIMP
 
Nessebar ( Messembria ) - Sozopol  ( Apollonia ) - Varna        ( Odessos ) - Balchik  ( Dionissopolis )
 
  • Varna - Palatul Euxinograd - “Pelesul" putin cunoscut al Bulgariei - Parcul Istoric din Satul Neofit Rilski - Balchik - Castelul Reginei Maria
 
Plecare : 05.09.2024 (4 zile/3 nopti)
 
ZIUA I. Intalnire cu grupul ora 06:00 - Parcarea din Piata Victoriei. Plecare ora 06:15 pe traseul: Bucuresti - Giurgiu - Ruse - Varna - Burgas - Sozopol; Vizita la “Castelul indragostit de vant" din Ravadinovo - un proiect unic, creat ca atractie turistica, un loc unde te poti plimba, odihni sau bucura de vacanta. Construit intr-un stil de basm, structura castelului este in forma unei creste ascutite si a fost declarat “o minune arhitecturala" - una dintre cele mai frumoase destinatii si unul dintre cele 5 castele de basm din Europa, medaliat cu aur si argint la A’design Award Italia. Scurt program turistic in Sozopol (Appolonia) - veche cetate greaca - astazi o statiune maritima situata pe o peninsula stancoasa la sudul golfului Burgas (35 km de Burgas) - o rezervatie arhitecturala si istorica marcata de natura generoasa, combinatie intre nou si vechi - orasul a fost declarat muzeu in 1974, incluzand mai mult de 180 de locuinte construite incapand cu mijlocul sec. al XVIII - lea si pana la inceputul sec. al XIX-lea - materialele folosite: piatra si lemn.
Obiective: Muzeul de Arheologie, Catedrala Sf. Chiril si Metodiu, Biserica Sf. Gheorghe (adaposteste o bucata din Sfanta Cruce, Moastele Sf. Andrei, Biserica Sf. Fecioara - cladire aflata in Patrimoniul UNESCO. Insulele din apropiere: 1) Insula Sfantului Ioan (aici au fost gasite moastele Sf. Ioan Botezatorul); 2) Insula Sf. Petru; 3) Insula Sf. Chiril; 4) Insula Sf. Toma; 5) Insula Sf. Anastasia.
                                                                                                            Cazare Nessebar - Hotel 4*
 
ZIUA II. Mic dejun. Program turistic Nessebar (Messembria) - vechiul Nessebar - inclus in Patrimoniul UNESCO - un loc romantic desprins parca dintr-o alta lume, unde timpul pare ca s-a oprit pentru o clipa. Nessebar ti se dezvaluie prin labirintul de stradute pavate, unde intalnesti la tot pasul biserici medievale si case construite din piatra, caramida si lemn, in stil specific oriental. Numeroase magazine ofera turistilor suveniruri, bijuterii de argint (o traditie locala), iar restaurantele si cafenelele pastreaza stilul epocii si imbie turistii la odihna si desfatare gastronomica.
                                                                                                            Cazare Nessebar - Hotel 4*
ZIUA III. Mic dejun. Plecare spre Varna - excursie - “o aventura in timp" - Parcul Istoric din satul Neofit Rilski - locul unde ai prilejul “sa parcurgi" 10.000 de ani de istorie intr-un singur loc, calatorind in timp 5 epoci ale civilizatiei, vizitand cele 22 de cladiri si structuri din diferite epoci ale istoriei - peste 8.000 de artefacte si obiecte istorice, colectie de 8 comori tracice. Toate intr-un mare parc cu gradini frumoase si parcuri verzi racorite de cele trei lacuri situate in mijlocul Parcului Istoric (turul Parcului se realizeaza cu ghid local si dureaza aproximativ 2 H). Plecare spre Balchik , cu oprire la Palatul Evkxinograd - “Pelesul" putin cunoscut al Bulgariei - un palat gandit de primul principe al Bulgariei Alexandru Battenberg, care dupa ce a fost inlaturat, proiectul a fost continuat de Regele Ferdinand I - Saxa de Coburg - Gotha, care a construit palatul in stil francez inconjurat de o imensa si bine impodobita propietate de arbori seculari. (Palatul se viziteaza in functie de conditiile locale, avand un regim special).
                                                                                                            Cazare Balchik - Hotel 4*
ZIUA IV. Mic dejun. Program turistic Balchik - locul de care Regina Maria a Romaniei s-a indragostit si intre 1923 - 1924 a hotarat sa-si construiasca aici o resedinta de vara numita cu drag “Cuibul linistit" - o combinatie arhitecturala a Renasterii bulgare cu stiluri specifice Turciei; Gradina Botanica cu numerosi arbori aclimatizati, colectia de cactusi si aranjamente florale, fac vizita foarte placuta. Timp liber pentru masa si cumparaturi. Plecare spre tara. Se ajunge in functie de trafic si formalitati vamale.

Pret: 180 € + 300 Lei          Grup minim : 35 persoane             Suplim. camera single :  100 €
 
La inscriere se achita un avans de 100 €
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 30 zile inaintea plecarii.
 
Pretul include : - transport autocar clasificat; - 3 nopti cazare hotel4* cu mic dejun; - excursii incluse in  program; - taxe vamale, parcari; - taxe locale; - ghid insotitor din partea agentiei pe tot parcursul excursiei.
 
Pretul NU include : - biletele de intare la obiectivele turistice si nici ghizii pentru acestea; - asigurare medicala de calatorie (facultativa , dar recomandata); - asigurarea STORNO (facultativa, dar recomandata); - alte cheltuieli personale.
NOTA:
 
Intrarile la obiectivele turistice se achita cash, in monada nationala a Bulgariei (leva)
 

Rezerva Online

Va rugam sa completati formularul alaturat pentru a face o rezervare.
Nume*:
Email*:
Telefon:
Oras:
Numar Adulti:*
Numar Copii:
Mesaj*:
Introdu codul*:
Introdu codul de securitate
Va multumim,
Pasiune Forever
Newsletter
Last minute, reduceri, early booking. Aboneaza-te la newsletter si primesti cele mai bune preturi si oferte direct in cutia ta postala.
Deruleaza