Pasiune Forever
vanzari@pasiuneforever.ro (+40) 0744.993.778
Istanbul altfel
Istanbul altfel
Istanbul altfel
Istanbul altfel
 
email oferta
printeaza oferta

Istanbul altfel

Pret: de la 205 Euro/persoana

PROGRAM UNIC
 
ISTANBULUL  altfel
 
parcuri, palate, pavilioane, vile, Croaziera Stramtoarea Bosfor pana la Marea Neagra - vedere unica a intregului Bosfor pana la gura de varsare a Marii Negre, Anadolu Kavagi Poyrazköy, Aquarium Florya Schopping Istanbul
 
 
Plecare : 16.10. - 20.10.2019
 
ZIUA I - Miercuri 16.10.2019.  Intalnire cu grupul la ora 06:00 - Parcarea din Piata Victoriei. Plecare ora 06:15, pe traseul Bucuresti - Giurgiu - Ruse - Veliko Tarnovo - Edirne - Istanbul.
                                                                                                                                            Cazare Istanbul Hotel Prestige 3*+
 
 
ZIUA II - Joi 17.10.2019. Mic dejun. Va propunem o zi de neuitat intr-un loc special - Aquarium Florya Schopping - ce si-a deschis portile pentru clienti in data de 04.10.2012 , cu un concept nou care isi propune sa schimbe viziunea despre centrele comerciale obisnuite. Punctul cel mai dorit din Aquarium Florya Schopping, care a combinat divertismentul si cumparaturile sub un singur acoperis. Este cel mai mare aquariu tematic din lume, numit Istanbul Aquarium. Degustari delicioase din bucatarii diverse, cafenele si restaurante cu vedere la mare si un amfiteatru mare pentru diverse evenimente, toate fac parte din conceptul sau. Centrul comercial situat in Florya Istanbul, are o suprafata de 50.000 mp, 145 magazine, 1.500 locuri de parcare, 900 locuri pentru amfiteatru, 11 sali de cinema, o piata mare deschisa pe o suprafata de 13.000 mp. Vederea fascinanta si ambianta te fac sa te simti unic vizitand acest loc. Este cel mai mare aquariu tematic din lume, care prezinta traseul diferitelor specii de pesti din mari si oceane. Istanbul Aquarium detine pozitia de lider la nivel mondial, datorita volumului sau si varietatilor de specii de pesti. Vizitatorii urmeaza un traseu geografic de calatorie, care gazduieste 17 teme si o padure tropicala - de la Marea Neagra la Oceanul Pacific. In tematica spetiilor apar aspecte culturale, geografice, istorice si arhitecturale ale fiecarui spatiu cu elemente decorative adecvate, jocuri interactive, filme si grafica vizuala prin care sunt furnizate detalii despre fiecare regiune. Sistemele de sunet si lumina din fiecare spatiu au fost aranjate conform tematicii. Toate creaturile din Aquarium continua sa traiasca in conditii cat mai apropiate de cele din habitatul lor. Proiectul gigant are 2 etaje, cu o suprafata de 22.000 mp ; Volumul de apa este de 7.000 mc; Zona destinata vizitatorilor este de 6.000 mp; Magazinul de suveniruri are 470 mp. Sunt 3 cafenele pe traseul de deplasare si un restaurant. Timp liber pentru vizita si shopping pana la ora 16:00. Seara festiva pe Bosfor - optional 50 €/persoana (include transfer hotel - debarcader - hotel - cina, muzica cu program artistic). Petrecere frumoasa !
                                                                                                                                         Cazare Istanbul Hotel Prestige 3*+
 
 
ZIUA III - Vineri 18.10.2019. Mic dejun. Program optional, cuprinde : Croaziera pe Stramtoarea Bosfor (6 h si 30 minute) - vizita intregii stramtori - un canal maritim lung de 33 km si o latime variabila de la 700 m la 3,6 km - prilej sa admiram de pe vas cele mai impresionante poduri care conecteaza Europa si Asia .
Podul martirilor din 15 Iulie - denumit Primul Pod pe Bosfor - lung de 1.510 m - distanta de la nuvelul marii este de 64m, al patrulea cel mai lung pod suspendat terminat in 1973 - (in acest moment este al 17-lea pod suspendat din lume).
Podul Fatih Sultan Mehmet - numit Podul Cuceritorului construit in 1988 - are o lungime totala de 1.510 m - se inalta la 64 m de la nivelul apelor; este al 15-lea pod suspendat.
Podul Yavus Sultan Selim - are o lungime de 1.708 m - a fost inaugurat in 26 august 2016 - este cel mai inalt pod din lume si cel mai lung pod feroviar din lume. Pe parcursul croazierei putem opri pentru scurte vizite in cochetele cartiere de pe malurile Bosforului, cu sate pescaresti, vile si elegante palate: Arnavutköy, cu un sir de case de lemn din sec. al XIX-lea; Bebek, una dintre cele mai cochete suburbii ale Istanbulului, Beylerbei Sarayi - un cochet palat plin de marmura, incrustatii si mobile cu intarsii din aur (speram sa il putem vizita); Emirgan - un cartier elegant cu un parc care gazduieste  festivalul lalelelor; Kanliça - cu vile de lemn care dateaza din sec. al XIX-lea, faimoasa pentru iaurturile delicioase; Rumeli Hisari (castelul trac) construit de Mahomed Cuceritorul in 1452; Sadberk Hanim Müzesi - un conac vechi care adaposteste un muzeu cu o colectie de invidiat; arta turca si islamica (faianta de Izmik, broderii si caligrafii otomane), arheologie anatoliana (ceramica hitita, tablite cu inscriptii cuneiforme); Anadolu Kavagi - un pitoresc sat pescaresc populat de negustori ambulanti, care vand scoici prajite si vafe dulci; Se poate servi o masa traditionala intr-un restaurant. Se continua croaziera spre cel mai nordic punct - Poyrazköy - unde apele Marii Negre se varsa in Bosfor. Ne intoarcem spre Istanbul. Timp liber. Recomandari: Bazarul Egiptean (cu mirodenii), Marele Bazar.                           
                                                                                                                        Cazare Istanbul Hotel Prestige 3*+
 
ZIUA IV - Sambata 19.10.2019. Mic dejun. Excursie in Eyüp - o experienta unica intr-o atmosfera romantica puteti savura o cafea turceasca autentica in cea mai renumita cafenea - Cafeneaua Pierre Loti din cartierul Eyüp. Urcare cu telefericul pe colina , loc ce ofera o priveliste incantatoare asupra Cornului de Aur. Dupa coborare incercam o vizita la Complexul Moscheiei Eyüp, care adaposteste mormantul lui Eyüp Ensari - purtatorul stindardului profetului Mohamed - un sanctuar sacru islamic, loc de pelerinaj pentru musulmani. Intoarcere in zona centrala cu oprire pentru vizita la Moscheea Suleymaniye - cea mai mareata si mai celebra creatie a arhitectului Sinan. Complexul adaposteste mormintele familiei sultanului  si mormantului lui Hürem (Roxelana). Timp liber pentru cumparaturi.
                                                                                                                          Cazare Istanbul Hotel Prestige 3*+
 
ZIUA V - Duminica 20.10.2019.Mic dejun. Plecare spre tara cu oprire la Edirne ( anticul Hadrianopolis ) - capitala Imperiului Otoman pentru scurta vreme. Vizita la Moscheea Selim Cami - capodopera celebrului arhitect Sinan. Se continua drumul spre tara. Sosire in functie de trafic si formalitati vamale.
                                                                                                                     
 
 
PRET : 205 + 200 RON   /  Grup minim 35 persoane   /    Supliment single : 100 €
 
 
La inscriere se achita un avans de 100 € ! Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 20 zile inaintea plecarii.
 
 
Pretul include :  - Transport cu autocar clasificat ; taxe autostrada, vama, parcari ; servicii ghid roman pe intregul traseu ; 4 cazari cu mic dejun in Hotel 3*+ (clasificarea este conform normelor metodologice locale) ; - excursia in Eyüp ; - ghid insotitor de limba romana.
 
Pretul NU include : - Ghizi locali (pentru zilele II, III, IV) 15 €/persoana - se achita in agentie; - Asigurarea medicala obligatorie; - Biletele de intrare pentru obiectivele turistice (muzee, asezaminte de cult) ; - Transportul in comun ; - Croaziera pe Bosfor 50 € /pers (dureaza 6 h si 30 minute) - optiunea si plata se face in agentie (necesita rezervare anticipata) ; - Seara By Night pe Bosfor (include : transfer hotel - debarcader - hotel, cina, program turistic, muzica si dans) - optional, 50 €/persoana ; - alte cheltuieli personale.
 
Acte necesare : Pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii.
Pentru copiii minori neinsotiti de ambii parinti este necesar acordul notarial legalizat al parintilor si cazier judiciar pentru insotitor (in cazul in care insotitorul nu este unul dintre parinti).
 
Nota :
 
 
Penalizari in caz de retragere : - 25% din pachetul de servicii daca renuntarea se face cu 30 - 25 zile inaintea plecarii ; - 50% din pachetul de servicii daca renuntarea se face intre 24 si 20 zile inaintea plecarii ; - 100% daca renuntarea se face cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii.
In caz de neconstituire a grupului minim, pretul excursiei se recalculeaza , in functie de numarul de participanti.
Clasificarea hotelurilor este raportata la normele metodologice din fiecare tara si nu corespunde cu metodologia clasificarii din Romania.
Repartizarea camerelor se face de catre receptia hotelului in functie de disponibilitatea momentului.
Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierii.
Prezentul program constituie act aditional la contractul de comercializare cu turistul.
 

Rezerva Online

Va rugam sa completati formularul alaturat pentru a face o rezervare.
Nume*:
Email*:
Telefon:
Oras:
Numar Adulti:*
Numar Copii:
Mesaj*:
Introdu codul*:
Introdu codul de securitate
Va multumim,
Pasiune Forever
Newsletter
Last minute, reduceri, early booking. Aboneaza-te la newsletter si primesti cele mai bune preturi si oferte direct in cutia ta postala.
Deruleaza