Pasiune Forever
vanzari@pasiuneforever.ro (+40) 0744.993.778
Piete de Craciun in Balcani
Piete de Craciun in Balcani
Piete de Craciun in Balcani
Piete de Craciun in Balcani
 
email oferta
printeaza oferta

Piete de Craciun in Balcani

Pret: 250 Euro/persoana

PIETE  DE  CRACIUN  in  BALCANI
 
 
ZIUA I. Bucuresti-Timisoara-Belgrad. Plecare din Bucuresti la ora 05:00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara. Aici vom poposi la Targul de Craciun organizat in centrul istoric al Timisoarei, unic in Romania prin cele trei piețe urbane de poveste ale sale, fiecare prezentand stiluri arhitecturale diferite: Piata Victoriei(sau a Operei), Piata Unirii si Piata Libertatii. Sosire in cursul serii la Belgrad.                                                                                                                                                                          Cazare Hotel “Elegance 3*“ / sau similar
 
ZIUA II. Belgrad-Zagreb. Mic dejun. Dimineata tur panoramic al capitalei Serbiei in care puteți vedea unul dintre cele mai importante repere din Belgrad-Biserica Sf. Sava (cunoscută și sub numele de Templul Sf. Sava, una dintre cele mai mari biserici ortodoxe din lume), Fortareata Kalemegdan, simbolul Belgradului si istoriei sale zbuciumate. Traversam Sava si prin dinamicul  Novi Beograd-Noul Belgrad-construit ca o nouă parte a orașului după cel de-al doilea război mondial și in timpul regimului socialist, ne indreptam spre Zagreb. pe autostrada "fratiei si unitatii" (cum se numea pe vremea fostei Iugoslavii). Seara ne vom bucura de atmosferă din Piata de Crăciun din capitala Croatiei.                                                                       
                                                                                                                                                Cazare Hotel “ Laguna 3* “ / sau similar
 
ZIUA III. Zagreb Tur de oras si  Piata de Craciun. Mic dejun. Tur de oras ZagrebOrasul de Sus cu Catedrala din Zagreb si impresionanta sa arhitectură neo-gotică, strada Tkalciceva, centrul orașului vechi, Poarta de Piatră, odată cu intrarea principală in orașul medieval, Biserica Sf. Marcu cu tiglele sale colorate de pe acoperiș Palatul guvernului croat și Parlamentul croatTurnul Lotrscak pentru a vă bucura de vederi panoramice frumoase ale capitalei croate. Vom incheia in Orașul de Jos cu piața Ban Josip Jelacic si fantana Mandusevac, unde legenda spune că cei care aruncă o monedă vor reveni candva in Zagreb. Timp liber la Piata de Craciun din Zagreb !Nu trebuie ratate Piața Ban Josip Jelacic cu imensul Pom de Crăciun, Parcul Zrinjevac cu pavilionul de muzica ce arată ca un palat strălucitor, parcul de gheață din Piața Regele Tomislav, locurile unde puteți experimenta specialitățile de iarnă din Zagreb, unde există vin fiert si  ciocolată caldă, artiști ce ofera o selecție largă de cadouri traditionale de Crăciun si muzică live in fiecare seară.
                                                                                                                                                Cazare Hotel “ Laguna 3* “ / sau similar
 
ZIUA IV. Excursie de o zi  in Slovenia: Bled si Ljubliana. Mic dejun. Astazi va propunem, optional, o excursie de o zi in Slovenia. Prima vizita va fi in statiunea alpinaBled, o  "imagine a paradisului", așa cum este deseori descrisă, pentru frumusețea sa ce a atras numerosi vizitatori de-a lungul secolelor. Superbul lac glaciar Bled de la poalele masivului Triglav este cu siguranță cel mai frumos din Alpi. Privelistelie incantatoare sunt completate de castelul medieval cocoțat pe un promontoriu stancos, crestele muntilor si singura insula din Slovenia și biserica sa barocă cu misteriosul clopot al dorintelor unde se ajunge cu barcile tipice numite"pletna". Excursia continua cu  Ljubliana, cosmopolita capitala a Sloveniei si patrimoniul ei arhitectonic baroc si Art Nouveau pe care il vom descoperi in plimbarea ce include Presernov trg, piata in jurul careia graviteaza tot centrul vechi, Biserica Bunei Vestiri, Colonada Spiegel, catedrala Sf. Nicolae, Primaria din Mestni trg, elegantul Tromostovje (Podul Triplu) peste raul Ljubljanica s.a. Timp liber pentru a explora Piața de Crăciun din Ljubliana cu atmosfera sa vibrantă și veselă cu nenumaratele tarabe decorate festiv care oferă vin fiert, ceai, lichioruri și diverse feluri de mancare traditionale si multe altele. Vom astepta lasarea serii pentru a ne convinge ca Ljublana se numara printre cele mai atractive capitale eurpene si este cu adevarat magica si romantica in lumina decoratiilor sale de Craciun ! Tarif: 30 €/persoana. Intoarcere la Zagreb.
                                                                                                                                              Cazare Hotel “ Laguna 3* “ / sau similar

ZIUA V. Zagreb-Osijek-Belgrad. Mic dejun. Plecare spre Slavonia-regiunea de rasarit a Croatiei unde vom poposi la Piata de Craciun din Osijek, organizata in centrul istoric in apropiere de remarcabila fortareata TrvdaNe intoarcem la Belgrad si ne petrecem seara in atmosfera de iarna din zona boema Skadarlija  sau din Trg Republike (Piata Republicii) si strada Knez Mihailova, cea mai populara zona pietonala  a capitalei Serbiei. Transfer la hotel.
                                                                                                                                             Cazare Hotel “Elegance 3*“ / sau similar
 
ZIUA VI. Belgrad-Bucuresti. Mic dejun. Plecare dimineata spre Bucuresti, pe aceeasi ruta ca si la dus. Sosire in Bucuresti seara, in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale.
 
Plecari : 30 Noiembrie 07 Decembrie
 
Adult in camera dubla 250 € 250 €
Al 3-lea adult in camera dubla pat suplimentar 220 € 220 €
Copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera 199 € 199 €
Adult in camera single 320 € 320 €
 
 
Pretul include : - Ghid roman insotitor; - Transport cu autocar; - Cazare 5 nopti cu mic dejun la Hoteluri de 3* astfel: 2 nopti in Belgrad la Hotel Elegance 3* sau similar, - 3 nopti in Zagreb la Hotel Laguna 3* sau similar; - Tur de oras Belgrad; - Tur de oras Zagreb; - Vizitarea Pietelor de Craciun de la Timisoara, Belgrad, Zagreb, Osijek.
 
Pretul NU include : - Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno (recomandate); - Biletele de intrare la obiectivele turistice; - Excursiile optionale, suplimente:  Supliment Demipensiune (se rezerva la inscriere): 50 €/adult, 35 €/copil, Excursie in Slovenia la Bled si Ljubliana: 30 €/adult, 20 €/copil.
 
 
NOTA :
 
Plata excursiei
- se poate face integral la inscriere, sau cu avans minim 50% din pretul excursiei in termen de doua zile de la rezervare, restul cu minim 31 de zile inainte de plecare. 

Rezerva Online

Va rugam sa completati formularul alaturat pentru a face o rezervare.
Nume*:
Email*:
Telefon:
Oras:
Numar Adulti:*
Numar Copii:
Mesaj*:
Introdu codul*:
Introdu codul de securitate
Va multumim,
Pasiune Forever
Newsletter
Last minute, reduceri, early booking. Aboneaza-te la newsletter si primesti cele mai bune preturi si oferte direct in cutia ta postala.
Deruleaza