Pasiune Forever
vanzari@pasiuneforever.ro (+40) 0744.993.778
Sfintele Sarbatori de Paste la greci...
Sfintele Sarbatori de Paste la greci...
Sfintele Sarbatori de Paste la greci...
Sfintele Sarbatori de Paste la greci...
 
email oferta
printeaza oferta

Sfintele Sarbatori de Paste la greci...

Pret: de la 230 Euro/persoana

Masa de Paste Inclusa !!
“ Sfintele sarbatori de Paste la greci - in stilul lor, aproape de noi “
 
 
Atractii : SALONIC - EDESSA - VERGHINA - OLIMP - M. Sf. Efrem
 
PERIOADA : 16.04. - 20.04.2020 ( 5 zile / 4 nopti )
 
ZIUA I. Intalnire cu grupul in Parcarea din Piata Victoriei la ora 06:00. Plecare spre Grecia la ora 06:15 pe traseul : Giurgiu - Ruse - Kulata - Promahonas. Oprire in Salonic. Program turistic: Biserica Sf. Dumitru - prilej de inchinare la moastele sfantului, izvoratorul de mir; tur panoramic cu autocarul : Via Egnatia, Arcul lui Galerius, Rotonda, Piata Aristotelus ( statuia filosofului Aristotel ), faleza, statuile ecvestre: Constantin cel Mare, Alexandru Macedon; Turnul Alb. Cazare  Paralia Katerini - Hotel 3*.
 
 
ZIUA II. Mic dejun. Program turistic Edessa, cu ghid local, unde pot fi admirate vestitele cascade de la Edessa. Nu departe de Verghina, fosta metropola regala macedoneana, care adaposteste camerele mortuare subterane ale regelui Filip a II -lea, unde Alexandru Macedon dorind sa protejeze mormantul tatalui sau l-a acoperit cu sfaramaturi si pietre funerare pentru a lasa impresia ca fusese pradat. Seara, se participa la Procesiunea Religioasa - Prohodul - din Vinerea Mare - Biserica Sf. Paraschiva din Paralia Katerini.  Cazare Paralia Katerini - Hotel 3*.
 
 
ZIUA III. Mic dejun. Excursie optionala la Ouranopolis (25 €/pers - grup minim 20 persoane) pentru a ne bucura de o frumoasa croaziera de-a lungul peninsulei Athos, trecand in revista Sfintele Manastiri ale Athosului. Intoarcere in Paralia Katerini. Seara, intre orele 23 - 24 se participa la slujba de inviere - Biserica Sf. Paraschiva din Paralia Katerini. HRISTOS A INVIAT !!!  Cazare Paralia Katerini - Hotel 3*.            

ZIUA IV. Mic dejun. Bucuria Invierii alaturi de greci … la ei acasa. Va invitam sa ne insotiti intr-o excursie spre un loc special, la Manastirea Sfantului Efrem Sirul ; Arhitectura ansamblului monahal este tipic bizantina, ce se incadreaza incantator cu zona turistica de la poalele Olimpului. Un mic pod trece peste apa, un fel de altar de vara ce adaposteste scena in care Mantuitorul Iisus Hristos isi duce Crucea. Revenim in Paralia Katerini si va invitam la Masa de Paste, cu miel la protap stropit cu vin. Petrecere frumoasa !  Cazare Paralia Katerini - Hotel 3*
 
ZIUA V. Mic dejun. Plecare spre tara.. Se ajunge in functie de formalitatile vamale si trafic.
 
PRET : 230 € + 200 Ron             /                Grup minim : 35 persoane
 
Pentru copii sub 12 ani, in camera cu 2 adulti : 180 € + 200 Ron  
                                      Supliment single :  50 €
LA INSCRIERE SE ACHITA UN AVANS DE MINIM 100 € / PERS. Excursia trebuie achitata integral cu 20 de zile inaintea plecarii.
 
 
Pretul include : - 4 cazari cu mic dejun - Hotel 3*; - transport cu autocar clasificat pentru transport international; - taxe autostrazi si parcari; - excursiile incluse : program turistic Salonic, excursie Edessa - Verghina, Manastirea Sf. Efrem Sirul; - ghid insotitor din partea agentiei ; Masa de Paste.
 
 
Pretul NU include :  - intrarile la obiectivele turistice si nici ghizii pentru acestea; - asigurarea medicala/ asigurarea STORNO (receomandata, se elibereaza o data cu achitarea avansului) ; - ghid local on lb.romana in Ziua II-a ( 5 €/pers - se achita in agentie ) ; - taxa de statiune 1,5 €/persoana/noapte (taxa a fost introdusa de autoritatile elene de la 01.01.2018 si se achita la destinatie) ; - 5 €/persoana (bacsisuri pentru prestatorii locali - persoanal hotelier, sofer), se achita la destinatie ; - excursia la Muntele Athos pentru Croaziera - 25 €/persoana (grup minim 20 persoane).
 
Nota :
 
!!! In caz de neconstituire a grupului, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia sau de a modifica pretul in functie de numarul de participanti.
Penalizari in caz de retragere : - 25% din pachetul de servicii daca renuntarea se face cu 30 - 25 zile inaintea plecarii ; - 50% din pachetul de servicii daca renuntarea se face intre 24 si 20 zile inaintea plecarii ; - 100% daca renuntarea se face cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii.

Rezerva Online

Va rugam sa completati formularul alaturat pentru a face o rezervare.
Nume*:
Email*:
Telefon:
Oras:
Numar Adulti:*
Numar Copii:
Mesaj*:
Introdu codul*:
Introdu codul de securitate
Va multumim,
Pasiune Forever
Newsletter
Last minute, reduceri, early booking. Aboneaza-te la newsletter si primesti cele mai bune preturi si oferte direct in cutia ta postala.
Deruleaza