Pasiune Forever
vanzari@pasiuneforever.ro (+40) 0744.993.778
Veliko Tranovo - intr-o zi si dincolo de
Veliko Tranovo - intr-o zi si dincolo de
Veliko Tranovo - intr-o zi si dincolo de
Veliko Tranovo - intr-o zi si dincolo de
 
email oferta
printeaza oferta

Veliko Tranovo - intr-o zi si dincolo de

Pret: 35 Euro/persoana

VELIKO  TARNOVO - intr- o zi si dincolo de “Marele Tarnovo" - orasul tarilor
 
 
Plecare : 25.07; 19.09.2020
 
 
Intalnire cu grupul ora 06:00 - Parcarea din Piata Victoriei. Plecare ora 06:15 pe traseul: Bucuresti - Giurgiu - Russe - Veliko Tarnovo.
 
Program turistic:
 
-  Bulgaria in Miniatura - un parc presarat cu cele mai atractive si reprezentative obiective turistice ale Bulgariei expuse minuatural, prilej sa descoperi Bulgaria intr-o ora. Vizita te ajuta sa intelegi dezvoltarea statului bulgar, pornind de la epoca romana, cu teatrul roman din Plovdiv (Teatrul Antic din Philippolis) precum si apeductul roman. Urmeaza gloria Primului Imperiu Bulgar si Mare Basilica din Plisca; al doilea tarat bulgar cu Cetatea Tsarevets din Veliko Tranovo; Piata Nezavisimost din Sofia, aeroportul din Varna, fostele palate regale bulgare: Palatul Vrana din Sofia, Palatul Exinograd din Varna, Palatul Tsarska Bistritsa din Borovets, Manastirea Rila, Palatul Reginei Maria din Balchik si numeroase catedrale inchinate Fecioarei Maria - monumente arhitecturale prezentate meticulos in miniatura.
 
- Muzeul Figurilor de ceara (Multimedia) - prezinta viata spirituala si cotidiana in capitala bulgara medievala in vremea tarului Ioan Asan al II-lea si sotia sa, tarina Ana Maria.
 
- Cetatea Tsarevgrad (Cetatea Tarilor)
 
- Arbanasi - pitorescul sat amplasat aproape de Veliko Tarnovo - o adevarata rezervatie arhitecturala, cu monumente deosebite de patrimoniu - cultural.
 
Timp liber pentru masa.
 

Pret : 35 € (plata poate fi facuta si in Lei la cursul zilei din ziua platii)       Grup minim : 35 persoane
 
Pretul include :  - transport autocar clasificat conform normelor metodologice internationale; - parcari si taxe stradale; - ghid insotitor din partea agentiei.
 
Pretul NU include : - biletele de intrare la obiectivele turistice si nici ghizii pentru acestea (5 €/pers) ; - cheltuieli personale.
 
Preturi pentru obiectivele turistice:
Muzeul Multimedia  =  10 leva
Bulgaria in miniatura  =  10 leva
Cetatea Tsarevets  = 6 leva
 
NOTA 1:
!!! In caz de neconstituire a grupului, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia sau de a modifica pretul in functie de numarul de participanti.
- acte necesare: Carte de Identitate sau Pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii.
- ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierii.
- pentru minori : este necesar Pasaportul si declaratii notariale din partea parintilor. Cazier juridic pentru persoana care insoteste minorul ( altul decat parintii ).
- prezentul program constituie act aditional la contractul de comercializare a pachetului turistic.
Polita eliberata de OMNIASIG - seria I nr 52233
 

Rezerva Online

Va rugam sa completati formularul alaturat pentru a face o rezervare.
Nume*:
Email*:
Telefon:
Oras:
Numar Adulti:*
Numar Copii:
Mesaj*:
Introdu codul*:
Introdu codul de securitate
Va multumim,
Pasiune Forever
Newsletter
Last minute, reduceri, early booking. Aboneaza-te la newsletter si primesti cele mai bune preturi si oferte direct in cutia ta postala.
Deruleaza