Pasiune Forever
vanzari@pasiuneforever.ro (+40) 0744.993.778
Ruse - Croaziera pe Dunare
Ruse - Croaziera pe Dunare
Ruse - Croaziera pe Dunare
Ruse - Croaziera pe Dunare
 
email oferta
printeaza oferta

Ruse - Croaziera pe Dunare

Pret: 65 Euro/persoana

RUSSE - dincolo de blocurile gri; Imprejurimile orasului : Manastirea Basarabov, Manastirea Ivanov, Cetatea Cerven, Parcul Rusesnki Lom; Croaziera pe Dunare
 
 
Plecare : 09.05.2020
 
 
ZIUA I. Intalnire cu grupul ora 06:45 - Parcarea din Piata Victoriei. Plecare ora 07:00 pe traseul: Bucuresti - Giurgiu - Russe . Intalnire cu ghidul local - tur panoramic si pietonal in acest oras faimos pentru cladirile din sec. XIX - XX in stil neobaroc si neorococo, datorita carora era cunoscut sub numele de “Mica Viena". Exploram zona istorica a orasului incepand cu Piata Battenberg admirand frumoasele cladiri cu iz de epoca: Biblioteca Regionala (1911), Liceul (1898), Muzeul de Istorie, Strada Alexandrova numita “Champs Elysee“ - ul orasului; Catedrala Romano - Catolica Sf. Pavel Crucificatorul cu orga sa (1907) - construita de compania Voit din Karlsruhe, Biserica Sfanta Treime (1638) - cea mai veche din oras - se coboara 4,5m sub pamant - la suprafata bisericile crestine nu puteau sa depaseasca inaltimea “unui calaret calare" (interdictie a ocupatiei otomane); Piata Libertatii mai gazduieste Curtea de Justitie, Monumentul Libertatii (1908), Cladirea Finantelor (1902), Cladirea teatrului, Panteonul Iluminatilor (1978) - celebreaza 100 de ani de la eliberarea de sub ocupatia otomana; Muzeul de Istorie Naturala - atractie - un mamut in marime naturala - portul bulgaresc de pe Dunare - Fortareata Sextaginta Prista - portul celor 60 de nave (sec. I). Timp liber pentru masa. Dupa pranz croaziera pe Dunare timp de 1h, pe vasul “Rusciuc" - construit in 2007 de un constructor roman pe santierul naval Cernavoda. Timp liber.
                                                                                                                        Cazare Hotel 4*  - Russe.
 
ZIUA II. Mic dejun. Program turistic: imprejurimile orasului Russe.
- Parcul Natural Rusenski Lom - o minunatie de canion cu pereti stancosi si numeroase specii de plante si animale;
- Manastirea rupestra - Ivanovo - patrimoniu UNESCO - cu biserica Sfintei Maici, care pastreaza fresce din sec. al XIV-lea;
- Manastirea Dimitrie Basarabov - cu o biserica sapata in stanca, alaturi de o biserica noua care asteapta sa fie terminata.
- Cetatea Cerven - unul dintre cele mai importante centre economice din zona , in sec. XII - XIV - resedinta a episcopului de Cerven in 1232. Declinul a inceput in 1388, cand a fost cucerita de turci. Ne intoarcem in Russe.
Timp liber pentru masa si cumparaturi la “Mall Ruse" - cel mai mare centru comercial al districtului care se desfasoara pe o suprafata de peste 4.000 m² - prilej sa achizitionati produse ale unor branduri internationale cu preturi atractive.
Plecare sper casa. Se ajunge in functie de formalitatile vamale si trafic.
 
 
  Pret: 65 €                       Grup minim: 40 persoane.                         Suplim. single : 20 €
 
*Plata poate fi efectuata si in Lei la cursul zilei.
 
 
Pretul include: - transport autocar clasificat conform normelor internationale; - 1 noapte cazare - Hotel 4* cu mic dejun; - taxe rutiere si vamale; - vizitele incluse in program; - ghid insotitor din partea agentiei.
 
Pretul NU include: - intrarile la obiectivele turistice si nici ghizii pentru acestea; - croaziera pe Dunare (pretul se va afla la destinatie, in functie de numarul turistilor ~ 10 € / persoana); - cheltuieli personale, - asigurarea medicala de calatorie (recomandata) - se elibereaza in agentie.
 
 
NOTA 1:
!!! In caz de neconstituire a grupului, agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia sau de a modifica pretul in functie de numarul de participanti.
- acte necesare: Carte de Identitate sau Pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii.
- ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierii.
- pentru minori : este necesar Pasaportul si declaratii notariale din partea parintilor. Cazier juridic pentru persoana care insoteste minorul ( altul decat parintii ).
- prezentul program constituie act aditional la contractul de comercializare a pachetului turistic.
Polita eliberata de OMNIASIG - seria I nr 52233

Rezerva Online

Va rugam sa completati formularul alaturat pentru a face o rezervare.
Nume*:
Email*:
Telefon:
Oras:
Numar Adulti:*
Numar Copii:
Mesaj*:
Introdu codul*:
Introdu codul de securitate
Va multumim,
Pasiune Forever
Newsletter
Last minute, reduceri, early booking. Aboneaza-te la newsletter si primesti cele mai bune preturi si oferte direct in cutia ta postala.
Deruleaza