Pasiune Forever
vanzari@pasiuneforever.ro (+40) 0744.993.778
Chisinau - Tiraspol - Odessa
Chisinau - Tiraspol - Odessa
Chisinau - Tiraspol - Odessa
Chisinau - Tiraspol - Odessa
 
email oferta
printeaza oferta

Chisinau - Tiraspol - Odessa

Pret: de la 265 Euro/persoana

CHISINAU - “Orasul alb “ - imbracat de verdeata racaoroasa a parcurilor, unde aventura si misterul va vor insoti pe toata perioada calatoriei; TIRASPOL - “oras ciudat" - un muzeu in aer liber; Odessa - orasul de suflet al poetului Puskin
 
 
Perioada : 02.09. - 06.09.2020
 
 
ZIUA I. Intalnire cu grupul ora 06:00 in Parcarea din Piata Victoriei. Plecare pe traseul: Bucuresti - Buzau - Focsani - Tecuci - Barlad - Albita - Chisinau. Excursie vizita cu trenuletul si degustare la Beciurile Cricova (optional) - cel mai mare depozit natural de vinuri - un adevarat “oras subteran" a carui galerii depasesc 120 km; unde fiecare strada poarta numele marcii vinului, pastrat in nisele adiacente. Vom admira colectia de vinuri apartinand personalitatilor politice care au vizitat Republica Moldova, de la ai nostri Traian Basescu, Klaus Johannis, Principesa Margareta, pana la Angela Markel, Juan Manuel Barroso, Donald Tusk sau Vladimir Putin, care chiar si-a serbat a 50 a aniversare in beciurile Cricova.
                                                                                    Cazare Chisinau - Hotel 3*/4*
 
ZIUA II. Mic dejun. Plecare spre Odessa pe traseul Tighina - Tiraspol - Odessa. Vizitarea cetatii Tighina (sec.15), ctitorie a lui Stefan cel Mare si Sfant, reconstruita de domnitorul Petru Rares. Se continua drumul spre Tiraspol, capitala Transnistriei - oras “ciudat", care pare mai mult sovietic decat “moscovit" - din zilele noastre, putand fi comparat cu un adevarat muzeu in aer liber pentru cei interesati de o bizara calatorie in timp. Va oferim un tur de oras cu autocarul putand admira: Stadionul de fotbal Sheriff, ruinele cetatii Fortarete Tiraspol (sec. XVIII) construita in urma Tratatului de la Iasi, care stabilea granita dintre Imperiul Tarist si Imperiul Otoman pe Nistru; Muzeul Istoriei locale, Sovietul Suprem al Guvernului cu bustul solemn a lui Lenin, iar in apropiere un tanc sovietic T43 (care comemoreaza victoria Uniunii Sovietice in al Doilea Razboi Mondial); Statuia Generalului Suvorov si a Ecaterinei a II-a. Timp liber pentru pranz. In limita timpului Manastirea Noul Neamt, din satul Chitcani, una din cele mai frumoase manastiri din Moldova. Se continua drumul spre Odessa.
                                                                                    Cazare Odessa - Hotel 3*/4*
 
ZIUA III. Mic dejun. Program turistic cu ghid local; panoramic si pietonal al Orasului Odessa - adus la viata printr-un miracol , datorat imaginatiei calatorilor, antrepenorilor, gentelmenilor si norocul sortii, aventurierilor si chair maselor mari de oameni care cautau protectie de la otomani. Incepand cu Josef de Ribas (Osip Deribas, in rusa) un comandant al armatei ruse. Odessa, a fost construita in concordanta cu inaltele exemple ale artei grecesti. Fatadele cladirilor reproduc temple, teatre, case nobile ale grecilor antici. La cea de-a 20 aniversare a Odessei, orasul era deja de nivel european, cel mai mare port de cereale al Europei si o capitala importanta a regiunii din sudul Rusiei. Ce forte a produs asemenea crestere? Asezarea intre Este si Vest sau pe tarmul Marii Negre sau poate geniul protector al locului. E greu de inteles fenomenul Odessa. Turul cuprinde: Bulevardul Ecaterina, Malaya Arnautskaya, Bolshoya Arnautskaya, Bazarnaya, Uspenskaya, Troitskaya, Evreyskaya, Bunina Grecheskaya, Deribasovskaya, Lanjeronoskaya - Monumentul Ecaterinei. Se continua programul cu tur pietonal oprind la cateva obiective: Casa cu un singur perete, Palatul Vorontzov, Coloanele Grecesti, Celebrele trepte Pokemkin (emblema Odessei - 192 trepte), unde s-a filmat “Crucisatorul Potemkin - trepte oferite cadou de catre contele Vorontzov sotiei sale Elisabeta, care putea cobori spre Terminalul de pasageri - o gara navala ultramoderna (se poate urca si cu funicularul). Se continua drumul spre Bulevardul Primorsky, Monumentul Ducelui de Richelieu, Primaria, Monumentul lui Puskin, Statuia lui Laocoon, Monumentul Portocalei, Teatrul de Opera si Balet - o superba constructie din 1887, dupa modelul Operei din  Viena, socotita cea de-a doua opera din lume. Exteriorul in forma de potcoava, iar interiorul in stil baroc, uimeste prin candelabrele care flancheaza scarile teatrului ce conduc spectatorii spre lojele cu fotolii din catifea purpurie. Continuam turul prin zona Pasajului, Catedrala Uspenskaya langa Piata de Suveniruri. Plimbare pietonala pe Strada Deribasovskaya, o artera cu atmosfera occidentala, pariziana cu numeroase restaurante, cafenele, magazine si monumente istorice. Timp liber pentru masa si mici cumparaturi... vodca, papusile matrioska, caviar...pe toate le gasiti la Odessa. Optional, spectacol de Opera (pretul se va comunica dupa 15.02.2020), prilej sa petrecem o seara magnifica.                                                                  Cazare Odessa - Hotel 3*/4*
 

ZIUA IV. Mic dejun. Program turistic - se continua explorarea orasului vizitand Catedrala Uspenskaya, unde s-a casatorit regele Carol al II-lea al Romaniei cu Zizi Lambrino - o adevarata bijuterie arhitecturala in stil grecesc, reconstruita in 2005 (vechea catedrala a fost construita in 1808 - dinamitata de sovietici in 1936); Catedrala Catolica Sf. Paul, Centrul cultural arab; Plimbare pietonala - zona comerciala a Pasajului Sorbona, frumos impodobit cu statui, ce aminteste de Galeriile din Milano. Timp liber pentru masa. Dupa - amiaza deplasare cu autocarul la cel mai mare Outlet, situat in afara orasului.
                                                                                    Cazare Odessa - Hotel 3*/4*
 
ZIUA V. Mic dejun. Plecare spre tara. Pornim spre Zatoka, cea mai dezvoltata statiune din regiunea Odessa cu nenumarate cluburi, cafenele si restaurante, situate pe o fasie de nisip chiar la varsarea Nistrului in Marea Neagra. Vizitam Cetatea Alba - vechea cetate a lui Stefan cel Mare, una dintre cele mai vechi fortarete, construita acum peste 2500 de ani de catre colonistii greci din Milet, numind asezarea Tira. De-a lungul timpului a purtat mai multe nume: Belgorod, Dnestrovsky, Akerman. Sub stapanirea lui Alexandru cel Bun si a lui Stefan cel Mare, a avut un rol important de aparare impotriva turcilor, fiind considerata “poarta crestinatatii". Nucleul este format din vechea citadela inconjurata de ziduri masive, prevazute cu turnuri si bastioane, intre care : Turnul cu pisanie, Turnul cu caturi, Turnul prafului de pusca, Turnul Neamtului, al Slujnicei si Turnul portii de intrare, care pastreaza inca steaua Moldovei. Traversam Bucegul - regiunea sudica a fostului voievodat al Moldovei; aflata in componenta Ucrainei si situata intre Dunare si Nistru la Marea Neagra. Pornim spre Romania. Sosire in functie de formalitatile vamale si trafic.
 

Pret: 265 € + 200 Lei                 Grup minim : 35 pers.                                      Suplim. single : 110 €
 
Pretul include : - Transport autocar clasificat; - 4 nopti cazare : 1 noapte Chisinau Hotel 3*/4* , - 3 nopti Odessa Hotel 3/4* ; - tur panoramic cu ghid local (Chisinau, Tighina, Tiraspol, Manastirile Noul Neamt; - ghid local Odessa (zilele 3 si 4); - ghid insotitor din partea agentiei pe intreaga durata a excursiei.
 
Pretul NU include : - asigurarea medicala pentru calatorie (obligatorie) , se elibereaza in agentie; - asigurarea STORNO (optionala, dar recomandata - se elibereaza in agentiei o data cu achitarea avansului); - biletele de intrare la obiectivele turistice si nici ghizii pentru acestea; - bacsisurile pentru prestatorii locali (soferi, ghizi, s.a - se achita la destinatie - 5 €/pers); - biletul de intrare pentru Opera din Odessa ( pretul se va anunta dupa data de 15.02.2020); - vizita la Cramele Cricova - pachetul National (~699 Lei MLD, ~ 35 €/pers) - include : vizita , degustare, masa bogata - optiunea se va face in agentie la inscriere ( necesita rezervare prealabila) - plata se face o data cu ultima rata a pachetului turistic.
Nota !!! Pretul pentru Crama Cricova este cel din 2019 - poate suferi modificari
 
 
NOTA 1 :
Grup 34 - 30 persoane, pretul se majoreaza cu 15 €/ persoana;
Grup 29 - 25 persoane, pretul se majoreaza cu 20 €/persoana.
Pentru un grup mai mic de 25 de persoane pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza sau se anuleaza
 
 
NOTA 2: AVANS LA INSCRIERE 20% DIN PACHET. Diferenta se achita esalonat in doua rate cu 30 de zile inaintea plecarii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 de zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
 
 
Conditii de anulare :
- 5% din pachetul turistic - daca renuntarea se face intre 120 zile - 91 zile inaintea plecarii;
- 20% din pachetul turistic - daca renuntarea se face intre 90 zile - 61 zile inaintea plecarii;
- 50% din pachetul turistic - daca renuntarea se face intre 60 zile - 48 zile inaintea plecarii;
- 80% din pachetul turistic - daca renuntarea se face intre 47 zile - 30 zile inaintea plecarii;
- 100% din pachetul turistic - daca renuntarea se face cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii.

 
Documente de calatorie: Pasaport simplu sau electronic sau temporar valabil cel putin 6 luni de la incheierea calatoriei.
Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierii.
Clasificarea hotelurilor este raportata la normele metodologice din fiecare tara si nu corespunde cu metodologia clasificarii din Romania.
Repartizarea camerelor se face de catre receptia hotelului in functie de disponibilitatea momentului.

Rezerva Online

Va rugam sa completati formularul alaturat pentru a face o rezervare.
Nume*:
Email*:
Telefon:
Oras:
Numar Adulti:*
Numar Copii:
Mesaj*:
Introdu codul*:
Introdu codul de securitate
Va multumim,
Pasiune Forever
Newsletter
Last minute, reduceri, early booking. Aboneaza-te la newsletter si primesti cele mai bune preturi si oferte direct in cutia ta postala.
Deruleaza