Pasiune Forever
vanzari@pasiuneforever.ro (+40) 0744.993.778
Nessebar - Sozopol - Varna - Balchik
Nessebar - Sozopol - Varna - Balchik
Nessebar - Sozopol - Varna - Balchik
Nessebar - Sozopol - Varna - Balchik
 
email oferta
printeaza oferta

Nessebar - Sozopol - Varna - Balchik

Pret: de la 125 Euro/persoana


Plecare : 30.05.2019 ( 4 zile - 3 nopti ) 
 
 
ZIUA I.  Intalnire cu grupul ora 06:00 - parcarea din Piata Victoriei. Plecare ora 06:15 pe traseul : Bucuresti - Giurgiu - Russe - Varna - Nessebar. Se continua drumul spre Varna , cu oprire la fascinanta " Padurea pietrificata " - un fenomen geologic de calcar, numerosi stalpi circulari, unii depasind 10 m, in forma de cilindru, gol sau plin in interior cu un diametru de 2 m. In timp natura a sculptat pietrele in forme frumoase si interesante, cu nume ca :             " Tronul ", " Camila ". Program turistic Varna : Biserica Adormirii Maicii Domnului cu cele sase cupole aurii ce reprezinta simbolul orasului. Vizita in vechiul Nessebar - inclus in patrimoniul UNESCO de restaurare si conservare a monumentelor, un loc romantic desprins parca dintr-o alta lume, unde timpul pare ca s-a oprit pentru o clipa, Cetatea Messembria - Nessebar ti se dezvaluie prin labirintul de stradute pavate, unde intalnesti la tot pasul biserici medievale si case construite din piatra, caramida si lemn, in stil specific oriental. Numeroasele magazine ofera turistilor suveniruri, bijuterii de argint (o traditie locala), iar restaurantele si cafenelele pastreaza stilul epocii, imbie turistii la odihna si desfatare gastronomica.
                                                                                                              Cazare Nessebar - Hotel Marieta Palace 4*
 
ZIUA II. Mic dejun. Program turistic - tur panoramic cu autocarul in Burgas, al patrulea oras ca marime din Bulgaria - cu bulevarde si cladiri vechi, interesante, avand elegante decoratiuni din fier forjat. Plimbare prin Gradina Marii, presarata cu statui, straturi de flori si fantani. Se continua drumul spre Sozopol, o statiune maritima situata pe o  peninsula stancoasa la sudul golfului Burgas ( 35 km de Burgas ) - o rezervatie arhitecturala si istorica marcata de natura generoasa, o combinatie intre nou si vechi. Pe traseu oprire in apropierea satului Ravadinovo, pentru vizitarea   " Castelului Indragostit de Vant " - cel mai vizitat obiectiv turistic din Bulgaria, inclus in Top 5 ale "celor mai frumoase castele din Europa " - medaliat cu aur si argint la A’design Award Italia.
                                                                                                              Cazare Nessebar - Hotel Marieta Palace 4*
 
ZIUA III. Mic dejun. Plecare spre Balchik, cu oprire la Manastirea Constantin si Elena. Vizita la Castelul Reginei Maria, cea mai frumoasa, mai seducatoare, mai convingatoare Regina romanilor, mai romanca decat romanii, mai mult decat o femeie - un simbol - Regina Romaniei Mari; minunata Gradina de Vis, cu peste 2000 de specii de plante, aduse din lume si aclimatizate, printre care: colectia de cactusi (unica in Europa).
                                                                                                             Cina si cazare Balchik - Hotel Lotos 3*
 
ZIUA IV. Mic dejun. Plecare spre tara, cu oprire la Cap Kaliakra, loc salbatic, presarat cu vestigii arheologice, urme ale unor civilizatii diferite, care s-au suprapus in decursul istoriei. Se ajunge in functie de trafic si formalitati vamale.
 
 
PRET : 125 € + 150 LEI                            Grup minim 35 persoane.                    Supliment single : 40 €
 
 
Pretul include : - transport autocar clasificat ; - 2 cazari + mic dejun hotel 4* ; 1 cazare + mic dejun + cina hotel 3*; - taxe autostrada, vama, parcari; program turistic, excursie Burgas - Sozopol - Cap Kaliakra; ghid insotitor pe traseu din partea agentiei.
 
 
Pretul NU include : - intrarile la obiectvele turistice si nici ghizii locali pentru acestea ; asigurarea medicala ( facultativa dar, recomandata - se elibereaza la sediul agentiei ).
 
 
NOTA :
Penalizari in caz de retragere : - 25% din pachetul de servicii daca renuntarea se face cu 30 - 25 zile inaintea plecarii ; - 50% din pachetul de servicii daca renuntarea se face intre 24 si 20 zile inaintea plecarii ; - 100% daca renuntarea se face cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii.
In caz de neconstituire a grupului minim, pretul excursiei se recalculeaza , in functie de numarul de participanti.
Clasificarea hotelurilor este raportata la normele metodologice din fiecare tara si nu corespunde cu metodologia clasificarii din Romania.
Repartizarea camerelor se face de catre receptia hotelului in functie de disponibilitatea momentului.
Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierii.
 

Rezerva Online

Va rugam sa completati formularul alaturat pentru a face o rezervare.
Nume*:
Email*:
Telefon:
Oras:
Numar Adulti:*
Numar Copii:
Mesaj*:
Introdu codul*:
Introdu codul de securitate
Va multumim,
Pasiune Forever
Newsletter
Last minute, reduceri, early booking. Aboneaza-te la newsletter si primesti cele mai bune preturi si oferte direct in cutia ta postala.
Deruleaza