Pasiune Forever
vanzari@pasiuneforever.ro (+40) 0744.993.778
Lovech
Lovech
Lovech
Lovech
 
email oferta
printeaza oferta

Lovech

Pret: de la 120 Euro/persoana

LOVECH - escapada in orasul tufelor de liliac, un oras fermecator peste care timpul si-a pus amprenta si a lasat scrisa o farama de istorie in cartea lumii -
 
Plecare: 29.04.2023 (3 zile/2 nopti)
 
 
ATRACTII: Podul Acoperit, Cetatea Hisatya, Cascadele Krushuna, Pestera Devetashka
 
 
ZIUA I. Intalnire cu grupul ora 07:00 in Parcarea din Piata Victoriei. Plecare pe traseul: Bucuresti - Giurgiu - Ruse - Byala - Kozar Belene - Cascadele Krushuna - Pestera Devetashka - Lovech. Oprire pentru vizite - Cascadele Krushuna din Parcul Natural Maarata - un complex de mai multe “piscine" mici, naturale, in care se aduna apa limpede albastruie. Caderea de apa spectaculoasa se admira de la baza, pe un podet amenajat: Pestera Devetashka cu o inaltime spectaculoasa de 60m; in tavanul de piatra sunt trei ferestre prin care cade lumina. Sosire Lovech.
                                                                                                                                    Cazare Lovech - Hotel 3*
 
ZIUA II. Mic dejun. Program turistic Lovech: Podul Acoperit - emblema orasului - singura constructie de acest tip din Balcani - arhitect Ficheto in 1870, masoara 104 m lungime si leaga malurile raului Osum. Macinat de apa, mistuit de flacari, podul a fost reconstruit de 3 ori, ultima data cu ajutorul localnicilor. Adaposteste magazine ale artizanilor locali, dar si cateva cafenele.
Cetatea Hisarya (Hisar) - o noua lectie de istorie - la baza scarilor care duc la Fortareata se afla o biserica veche - Adormirea Maicii Domnului; urcand spre fortareata te intampina statuia impunatoare de 14m a eroului bulgar Vasil Levski.
Cartierul Varosa - declarat rezervatie istorica si arhitecturala, pastreaza cladiri in stilul renasterii bulgare, cu strazi inguste “pietruite" cu povesti.
Catedrala Sfintii Chiril si Metodiu , Baile turcesti - Deli Hamam (sec. XVI).
Timp liber pentru masa si relaxare (recomnadare: Restaurant Drakata din Piata Centrala - Todor Kiskov). Plimbare pe malul stang al raului Osum, pe promenada Bash Bunar - care se termina cu o hidrocentrala si o casacada. Pe Promenada se vad poteci inguste cu banci din loc in loc, cu statui, fantani (Byala Anasta) - creatorul aleii - un padurar pe nume Nikola Vedenkov (Vasilev) - a pavat cu piatra aleea si a construit doua fantani - The Lake si The Bach Bunar - alimentate de la surse naturale.
                                                                                                                                    Cazare Lovech - Hotel 3*
ZIUA III. Mic dejun. Plecare spre tara in jurul orei 09:00 cu oprire in Veliko Tarnovo. Timp liber pentru masa. Se continua drumul spre granita. Se ajunge in functie de trafic si formalitati vamale.
 
Pret : 120 € + 250 Lei                  Grup minim : 35 persoane                   Suplim. camera single : 50 €
 
Pretul include: - transport autocar clasificat; - 2 nopti cazare cu mic dejun hotel 3*; - taxe de drum ; - excursiile prezentate in program ; - ghid insotor din partea agentiei ; - taxe locale hotel.
 
Pretul NU include : - biletele de intrare la obiectivele turistice ; - ghid local Lovech (5 €/pers) ; - asigurarea medicala de calatorie (recomanadata ; se elibereaza in agentiei) ; - asigurarea STORNO (se emite la cerere o data cu achitarea avansului,recomandata) ; - alte cheltuieli persoanale.

Rezerva Online

Va rugam sa completati formularul alaturat pentru a face o rezervare.
Nume*:
Email*:
Telefon:
Oras:
Numar Adulti:*
Numar Copii:
Mesaj*:
Introdu codul*:
Introdu codul de securitate
Va multumim,
Pasiune Forever
Newsletter
Last minute, reduceri, early booking. Aboneaza-te la newsletter si primesti cele mai bune preturi si oferte direct in cutia ta postala.
Deruleaza