Pasiune Forever
vanzari@pasiuneforever.ro (+40) 0744.993.778
Carnaval Venetia
Carnaval Venetia
Carnaval Venetia
Carnaval Venetia
 
email oferta
printeaza oferta

Carnaval Venetia

Pret: de la 339 Euro/persoana

Perioada : 21.02 - 27.02.2020
 
 
ZIUA I. Bucuresti -Budapesta. Plecare din Bucuresti la ora 05:00 din Piata Victoriei pe traseul: Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad, Budapesta. Sosire in cursul serii, in functie de conditiile de trafic.                  
Cazare Hotel Ibis Styles Budapest City West 3* Budapesta sau similar.                                                                              
 
ZIUA II. Budapesta -Ljubliana -Padova. Mic dejun. Excursia continua spre Slovenia traversand Ungaria prin zona lacului Balaton si ajungem in capitala Sloveniei unde vom face un tur de oras Ljiubliana: Podul triplu - ce leaga Piata noua de Centrul Vechi, fantana Robba, Podul Dragonilor. Ne continuam apoi drumul catre Italia, iar spre seara ajungem in zona Veneto unde in zilele urmatoare vom participa la celebrul Carnaval Venetian.
Cazare Hotel B&B Padova 3* sau similar Padova.
 

ZIUA III. Paradele Carnavalului de la Venetia. Mic dejun. Transfer cu autocarul la gara din Padova pentru a lua trenul catre Venetia (cea mai eficienta cale de transfer catre Venetia asaltata de vizitatori). Competitia cu “spirit de carnaval" are loc in Piata San Marco, unde fantezia costumelor, mastilor, penelor si palariilor sfideaza cu desavarsire monotonia. Astazi au loc doua evenimente importante ale Carnavalului: - Celebrul zbor la Vulturului-Volo della’Aquila din Piazza San Marco la ora 12:00. Pentru editia din acest an a Carnavalului s-a pregatit un zbor spectaculos din turnul clopotnita al Venetiei catre scena din Piata San Marco. Cu doar cateva zile inainte de eveniment, Marco Maccapani va dezvalui numele personajului care va juca rolul vulturului. - Finala concursului de masti si costume din Piazza San Marco de la orele 14:30 pana la 17:30, ocazie cu care veti putea admira Cel mai bun costum mascat si Cel mai bun costum mascat conform temei prezentei editii a Carnavalului. In timpul paradei, artisti de strada, grupurile de  mascati si dansurile traditionale vor juca pe scena Marelui Teatru, facand concursul plin de emoiii, culori si surprise. Marele Teatru este cea mai mare scena montata cu ocazia Carnavalului de la Venetia. Scena reprezinta inima acestui show, unul din cele mai populare evenimente din lume. De asemenea, puteti admira Venetia intr-un tur pietonal cu insotitorul de grup. Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Turnul cu orologiu, Puntea Suspinelor. Retur cu trenul la Padova si transfer cu autocarul la hotel. Seara, timp liber la dispozitie in Padova.
Cazare Hotel B&B Padova 3* sau similar Padova.
 
 
ZIUA IV. Excursie la Bologna si Modena. Mic dejun. Excursie la Bologna si Modena. Astazi ne vom petrece ziua in Orasul Rosu, denumit asa datorita acoperisurilor locuintelor aflate aici, orasul cetate din nordul Italiei. La inceput locuit de Etrusci si mai tarziu de Romani, Bologna este cunoscut pentru viata sa culturala si universitara - aici se afla ce mai veche Universitate din Europa, dar si pentru gastronimia locala. Vom patrunde impreuna cu insotitorul de grup in Piazza Maggiore, inima orasului, unde vom admira Fantana lui Neptun, continuand apoi cu Primaria, Sala Borsa - cea mai mare librarie clasica din Bologna, Palazzo Re Enzzo, Palazzo dell’Archiginnasio, Teatro Anatomico si incheind cu cele doua turnuri inclinate Garisenda si Asinelli, simbolurile orasului. Continuam catre Modena unde vom putea admira monumente incluse in patrimoniul mondial UNESCO, muzee spectaculoase si restaurante excelente. Modena este si locul de nastere a unor personalitati marcante ale Italiei precum Luciano Pavarotti si Enzo Ferrari. Timp liber la dispozitie. Intoarcere la Padova.
Cazare Hotel B&B Padova 3* sau similar Padova.
 
 
ZIUA V. Paradele Carnavalului de la Venetia. Mic dejun. Transfer cu autocarul la gara din Padova pentru a lua trenul catre Venetia (cea mai eficienta cale de transfer catre Venetia asaltata de vizitatori). Concursul de costume continua si astazi la pe scena Marelui Teatru din Piata San Marco. In plus paradei si concursului de costume, mai puteti sa va bucurati si de evenimentele de inchidere a festivatilor Carnavalului de la Venetia, cele mai frumoase din intreaga perioada a Carnavalului: - La ora 16:00 se asteapta intoarcerea pe scena a celor 12 Marii ale Carnavalului pentru ceremonia de premiere. Aceste vor sosi cu vaporul de la Campo San Giacomo dell’Orio, iar la ora 16:00 va avea loc incoronarea castigatoarei din acest an. - La ora 17:00 este programat celebrul Svolo del Leon - Zborul Leului, un tribut adus simbolului Venetiei, moment in care un urias steag cu simbolul Venetiei va fi inaltat peste multimea adunata catre turnul din Piata San Marco. Toate evenimentele precum si galeria de imagini pot fi vizualizate pe site-ul https://www.carnevale.venezia.it/en/events-list/. Retur cu trenul la Padova si transfer cu autocarul la hotel. Seara, timp liber la dispozitie in Padova.
Cazare Hotel B&B Padova 3* sau similar Padova.
 
 
ZIUA VI. Padova-Budapesta. Mic dejun. Ne indreptam spre Budapesta, unde ajungem in cursul serii si vom face un tur panoramic din autocar. Seara, optional, va propunem Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night in Lb Romana: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare (Tarif: 35 €/persoana, minim 30 persoane, transfer inclus). 
Hotel Ibis Styles Budapest City West 3* sau similar Budapesta.
 

ZIUA VII. Budapesta-Bucuresti. Mic dejun. Plecare spre tara. Sosire seara la Bucuresti in functie de conditiile de trafic.
 
 
Plecari : 21 Februarie 2020
Adult in camera dubla 339 €
Al 3-lea adult in camera dubla pat suplimentar 339 €
Copil 0 - 5,99 ani cu 2 adulti in camera 239 €
Copil 6 - 11,99 ani cu 2 adulti in camera 285
Adult in camera single 483 €
 
 
Pretul include : - Insotitor roman de grup; - Transport cu autocar; - Cazare 6 nopti cu mic dejun astfel: - 1 noapte in Budapesta la Hotel Ibis Styles Budapest City West 3* sau similar; - 4 nopti in Padova la Hotel B&B Padova 3* sau similar; - 1 noapte in Budapesta la Hotel Ibis Styles Budapest City West 3* sau similar; - 2 zile de vizitare a Carnavalului din Venetia cu insotitorul de grup; -  Excursie la Bologna si Modena; - Bilete de tren pe ruta Padova-Venetia-Padova in cele 2 zile de vizitare a Carnavalului; - Tururi panoramice de oras Ljubliana si Budapesta.
 
 
Pretul NU include : - Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno (recomandate); - Taxe de oras la hotelul din Padova, 2 €/persoana/zi, se achita la receptia hotelului de catre fiecare turist; - Biletele de intrare la obiectivele turistice; - Biletele de vaporetto.
 
 
NOTA :
Plata excursiei
- se poate face integral la inscriere, sau cu avans minim 50% din pretul excursiei in termen de doua zile de la rezervare, restul cu minim 31 de zile inainte de plecare.

Rezerva Online

Va rugam sa completati formularul alaturat pentru a face o rezervare.
Nume*:
Email*:
Telefon:
Oras:
Numar Adulti:*
Numar Copii:
Mesaj*:
Introdu codul*:
Introdu codul de securitate
Va multumim,
Pasiune Forever
Newsletter
Last minute, reduceri, early booking. Aboneaza-te la newsletter si primesti cele mai bune preturi si oferte direct in cutia ta postala.
Deruleaza